Ιωάννα Τούνη: Είναι βαριά η κούπα να είσαι μαμά, αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας και η no1 γυναίκα influencer στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 17:01 Ιωάννα Τούνη: Είναι βαριά η κούπα να είσαι μαμά, αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας και η no1 γυναίκα influencer στην Ελλάδα

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο αναφέρεται στην επιτυχία της.

Η γνωστή Instagrammer είναι ιδιαίτερα ενεργή και στο TikTok, όπου συνηθίζει να μοιράζεται συχνά βίντεο με το κοινό της.

Αυτή τη φορά, η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στους τρεις ρόλους, που έχει αναλάβει στη ζωή της και στους οποίους, όπως λέει, έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει με μεγάλη επιτυχία.

Πάνω στο βίντεο που ανάρτησε και τη δείχνει να πίνει ένα ρόφημα από την κούπα της, έγραψε: «Είναι βαριά η κούπα να είσαι μαμά, αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας και η no1 γυναίκα influencer στην Ελλάδα».

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Φτιάχνω pop corn και κάθομαι να δω τι θα γίνει στα σχόλια».

Δείτε το βίντεο:

@j.touni Ούπσ! Φτιάχνω pop corn και κάθομαι να δω τι θα γίνει στα σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση