«Να σας αποκαλούμε κυρία Κόκκαλη;» - Η απάντηση της Δήμητρας Ματσούκα σε δημοσιογράφο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 13:50 «Να σας αποκαλούμε κυρία Κόκκαλη;» - Η απάντηση της Δήμητρας Ματσούκα σε δημοσιογράφο

Τη νεόνυμφη Δήμητρα Ματσούκα, πέτυχε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με τη δημοσιογράφο της εκπομπής να προσπαθεί να της αποσπάσει κάποια δήλωση.

Η δημοφιλής ηθοποιός, που ενώθηκε την 1η Δεκεμβρίου με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον επί χρόνια σύντροφό της, Πέτρο Κόκκαλη, είχε ταξιδέψει στις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται ο σύζυγός της, στο πλαίσιο των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ως ευρωβουλευτής.

Η κάμερα της εκπομπής, τη συνάντησε κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, με την ίδια να μοιάζει να αιφνιδιάζεται από τη δημοσιογράφο, και να επιταχύνει το βήμα της. Πριν, ωστόσο, χαιρετήσει με ευγένεια τη δημοσιογράφο, η Δήμητρα Ματσούκα απάντησε στο πώς θέλει να την αποκαλούν μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη.
Δήμητρα Ματσούκα: «Να με λέτε όπως με ξέρετε»

Όπως καταγράφεται στο σχετικό βίντεο, η Δήμητρα Ματσούκα καλημέρισε τη δημοσιογράφο που τη συνάντησε στο «Ελ. Βενιζέλος» και επιτάχυνε το βήμα της, κατευθυνόμενη προς την έξοδο.

Πηγή: alpha

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση