Σάκης Ρουβάς: Σε ρόλο «μανάβη» στο TikTok - Καλλιεργεί τα δικά του λαχανικά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 18:46 Σάκης Ρουβάς: Σε ρόλο «μανάβη» στο TikTok - Καλλιεργεί τα δικά του λαχανικά

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο τραγουδιστής

Ο Σάκης Ρουβάς καλλιεργεί τα δικά του λαχανικά και φρόντισε να παρουσιάσει ένα «δείγμα» στο κοινό του.

Ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα ενεργός στο TikTok, όπου αναρτά συχνά βίντεο από την καθημερινή του ζωή και την οικογένειά του.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα βίντεο μέσα από το θερμοκήπιό του, στο οποίο αναφέρει πως «ο μανάβης του θα κάνει καιρό να τον δει», καθώς καλλιεργεί ο ίδιος όσα χρειάζεται.

Στο βίντεο που δημοσίευσε, φαίνεται να κρατά στα χέρια του ένα δίσκο με ντομάτες, φρέσκα κρεμμύδια και άλλα λαχανικά. Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Όταν ο μανάβης σου θα κάνει καιρό να σε δει!».

«Βγάζω πάγκο, ψάχνω χέρια. Ο μανάβης μου θα κάνει μαύρα μάτια να με ξαναδεί παιδιά», ακούγεται να λέει χιουμοριστικά.

Δείτε το βίντεο:

 

@sakisrouvas Όταν ο μανάβης σου θα κάνει καιρό να σε δει! #sakisrouvas #freshvegetables #homegardering ♬ original sound - Sakis Rouvas

 

Πηγή: ProtoThema

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση