Δημήτρης Παπαμιχαήλ - Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ξανά μαζί» σε μουσείο κέρινων ομοιωμάτων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 13:55 Δημήτρης Παπαμιχαήλ - Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ξανά μαζί» σε μουσείο κέρινων ομοιωμάτων

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη έγιναν κέρινα ομοιώματα στο γνωστό μουσείο του Θεόδωρου Κοκκινίδη στην Καβάλα.

Το ομοίωμα της αείμνηστης ηθοποιού υπήρχε ήδη στο μουσείο από την άνοιξη του 2023 και τώρα δίπλα του, τοποθετήθηκε εκείνο του πρώην συζύγου της και κινηματογραφικού της παρτενέρ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

papa

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος του μουσείου: «Το κέρινο ομοίωμα του αγαπημένου ηθοποιού Δημήτρη Παπαμιχαήλ ολοκληρώθηκε και παίρνει τη θέση του στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη. Το έργο τον αποτυπώνει από την εποχή των έγχρωμων ταινιών του μεταξύ 1967-1969, όταν ο ίδιος ήταν τριαντατριών με τριανταπέντε χρόνων. Το ομοίωμα του Θα βρίσκεται δίπλα σε αυτό της Αλίκης Βουγιουκλάκη όντας αγαπημένο ζευγάρι του κοινού, του κινηματογράφου, του θεάτρου, της ζωής».

Το κέρινο ομοίωμα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ σχολιάστηκε το πρωί της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η οποία παρουσίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, για το αν μοιάζει το τελικό αποτέλεσμα με τη μορφή του ηθοποιού. Στο πάνελ της εκπομπής αναφέρθηκε, ότι δεν υπήρχαν κολακευτικά σχόλια για το κέρινο ομοίωμα, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι μοιάζει σαν να είναι χαρακτήρας της σειράς «The Crown».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση