Διονύσης Ατζαράκης: Η συνέντευξη από τον... Μέγα Αλέξανδρο για να μάθει αν ήταν γκέι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 12:14 Διονύσης Ατζαράκης: Η συνέντευξη από τον... Μέγα Αλέξανδρο για να μάθει αν ήταν γκέι

 Το χιουμοριστικό βίντεο του κωμικού με τον Λευτέρη Ελευθερίου

Με αφορμή το ντελίριο που προκάλεσε η σειρά του Netflix για τον Μέγα Αλέξανδρο, το γκέι φιλί του με τον Ηφαιστίωνα, ο Διονύσης Ατζαράκης ανέλαβε ξανά τον ρόλο του αδέξιου «Ελληνάρα».

Καθισμένος στην καρέκλα του παρουσιαστή, ο κωμικός γύρισε ένα χιουμοριστικό βίντεο με τον Λευτέρη Ελευθερίου στον ρόλο του Μακεδόνα βασιλιά. Με φραπέ και κομπολόι στο χέρι, ο Διονύσης Ατζαράκης ρωτά τον καλεσμένο του, με άχαρο τρόπο, αν «γυαλίζει το δόρυ» και αν «τη στέλνει την επιστολή».

Δείτε το βίντεο

Με σοβαρότητα, αλλά και εκνευρισμό ο «Μέγας Αλέξανδρος» απαντάει φανερά αμήχανος, ενώ την ίδια ώρα υποβάλλεται σε διάφορες δοκιμασίες από τον Διονύση Ατζαράκη, που προσπαθεί να δει αν είναι γκέι.

Η συζήτηση των δύο έφτασε και στον Ηφαιστίωνα. «Φαγώθηκαν τα Αμερικανάκια να σας βγάλουν ζευγάρι» του λέει ο κωμικός με τον Λευτέρη Ελευθερίου να απαντάει ως Μέγας Αλέξανδρος: «Η σεξουαλικότητα γενικά τότε ήταν ρευστή».

«Δεν μας νοιάζει η σεξουαλικότητα γενικά, ας ήταν όσο ρευστή ήθελε, η δική σου μας νοιάζει» του απαντάει ο κωμικός. Στο τέλος, καταφέρνει να τον εκνευρίσει και ο «Μέγας Αλέξανδρος» φεύγει εκνευρισμένος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση