Νότης Σφακιανάκης: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο τραγουδιστής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 11:04 Νότης Σφακιανάκης: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο τραγουδιστής

Πέθανε ο Γιώργος Κασσάμπαλης, ο οποίος υπήρξε για χρόνια καλός φίλος και συνεργάτης του Νότη Σφακιανάκη.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγους μήνες έφυγε από την ζωή και ο Μανώλης Σουβατζής, μαέστρος του τραγουδιστή.

Σήμερα (18/4) μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο επιτυχημένος καλλιτέχνης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού μέσα σε λίγο καιρό έχασε δύο αγαπημένους του ανθρώπους.

«Νομίζω ότι αυτή την στιγμή ο Νότης βιώνει την πιο δύσκολη στιγμή στην ζωή του, με τον χαμό ενός καρδιακού του φίλου, ενός πολύτιμου συνεργάτη… Ο Γιώργος Κασσάμπαλης δυστυχώς έφυγε από την ζωή χθες. Όλοι γνωρίζουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο ως το “δεξί χέρι” του Νότη Σφακιανάκη. Ήταν από τα ελάχιστα άτομα, μαζί με τον ανιψιό του, που είχαν ακόμη επικοινωνία», ανέφερε στην αρχή ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Ακόμα, είπε ότι: «Η κηδεία του θα γίνει αύριο, μένει να δούμε εάν θα παραστεί ο Νότης Σφακιανάκης. Πάντως το καλοκαίρι που έφυγε από την ζωή και ο μαέστρος του Νότη Σφακιανάκη, ο Μανώλης Σουβατζής, ο Νότης είχε στείλει στεφάνι, αλλά δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, δεν ένιωθε καλά να παρευρεθεί στην κηδεία.

Είναι ένα δεύτερο χτύπημα της μοίρας για τον Νότη και νομίζω ότι και μετά από αυτή την απώλεια, κλείνει και ο κύκλος μίας πιθανότητας του να επέστρεφε στο τραγούδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση