Eurovision 2024: Αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα στην πρόβα της Eden Golan που εκπροσωπεί το Ισραήλ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 16:06 Eurovision 2024: Αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα στην πρόβα της Eden Golan που εκπροσωπεί το Ισραήλ Φωτό: REUTERS

Ηχηρές αποδοκιμασίες και φωνές στην πρόβα της Eden Golam της τραγουδίστριας του Ισραήλ στη Eurovision 2024.

Ιδιαίτερα έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες μερίδας του κοινού κατά τη διάρκεια της πρόβας του Ισραήλ το βράδυ της Τετάρτης στο Μάλμε της Σουηδίας και λίγες ώρες πριν από τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision.

H εκπρόσωπος του Ισραήλ για την Eurovision, Eden Golan ερμήνευε το "Hurricane", όταν κάποιοι στις κερκίδες αποδοκίμασαν έντονα την εμφάνισή της, φωνάζοντας "Free Palestine", με τα γιουχαΐσματα να είναι συνεχόμενα.

Οι εικόνες καταγράφηκαν από κινητά τηλέφωνα των παρευρισκόμενων και ανέβηκαν στα social media την ώρα της εμφάνισης του Ισραήλ.

Παράλληλα, υψώθηκαν σημαίες και σύμβολα υπέρ της Παλαιστίνης, τα οποία έχουν απαγορευτεί από την διοργανώτρια αρχή EBU.

Η Eden Golan γεννήθηκε στο Ισραήλ αλλά μεγάλωσε στη Ρωσία.

Πηγή: thetoc.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση