Πατέρας για δεύτερη φορά ο Κώστας Σλούκας -Γέννησε η Μαρία Δαρσινού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Ιουνίου 2024 10:40 Πατέρας για δεύτερη φορά ο Κώστας Σλούκας -Γέννησε η Μαρία Δαρσινού

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Κώστας Σλούκας, με τη σύζυγό του, Μαρία Δαρσινού, να φέρνει στον κόσμο το Σάββατο, 08/06, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης τους, Βαλέριας, το ζευγάρι καλωσόρισε το τέταρτο μέλος της οικογένειας, με τις σχετικές πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο τοκετός κύλησε ομαλά.

Κώστας Σλούκας - Μαρία Δαρσινού: Ο γάμος και η δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και η Μαρία Δαρσινού παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Ιούνιο του 2021, και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς απέκτησαν την κόρη τους.

Οι δύο τους, προχώρησαν στις αρχές του 2023 και σε θρησκευτικό γάμο, με τη νύφη να εντυπωσιάζει με το σικάτο νυφικό της.

Η είδηση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Μαρίας Δαρσινού είχε γίνει γνωστή λίγο πριν την εκπνοή του 2023, μέσω ανάρτησης του μπασκετμπολίστα στο Instagram, όπου αποκάλυπτε και το φύλο του μωρού.

πηγή: iefimerida.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση