Oppenheimer: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης βιογραφίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 15:33 Oppenheimer: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης βιογραφίας

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου του 2023.

Λίγους μήνες πριν από την κυκλοφορία της ταινίας «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν, η οποία θα δείξει στον κόσμο την ιστορία του ανθρώπου που τον άλλαξε (προς το χειρότερο), ένα νέο τρέιλερ είναι εδώ για να δώσει μια πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη ταινία.

Η ταινία αφορά τον Τζ. Ρόμπερτ Οπενχάιμερ (τον οποίο υποδύεται ο συχνός συνεργάτη του Νόλαν, Κίλιαν Μέρφι), τον μεγαλύτερο συντελεστή στη δημιουργία της ατομικής βόμβας. Ο Οπενχάιμερ είχε δηλώσει περίφημα: «Τώρα γίνομαι ο θάνατος, ο καταστροφέας των κόσμων». Η ταινία θα εξιστορεί πώς βοήθησε στην κατασκευή της ατομικής βόμβας.

Το «Oppenheimer» θα είναι η δεύτερη ταινία εποχής του Νόλαν με θέμα τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο μετά τη «Δουνκέρκη».

Δείτε το τρέιλερ

Ο Μέρφι είναι επικεφαλής ενός σπουδαίου καστ, στο οποίο περιλαμβάνονται η Έμιλι Μπλαντ ως η σύζυγος του Οπενχάιμερ, ο Ματ Ντέιμον ως ο διευθυντής του Manhattan Project, Λέσλι Γκροβς, και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ως οεπικεφαλής της ακρόασης ασφαλείας του 1954, Λούι Στρος, που διερευνούσε τον Οπενχάιμερ.

Το νεότερο τρέιλερ δείχνει τον Οπενχάιμερ να ισχυρίζεται ότι βρίσκονται σε«αγώνα δρόμου ενάντια στους Ναζί», τον Γκροβς να αναρωτιέται για τις πιθανότητες να καταστρέψουν τον κόσμο και τον Στρος να ρωτάει τον Οπενχάιμερ στην ακρόαση ότι ο Πρόεδρος Τρούμαν θέλει να μάθει «ακολουθεί». Το τρέιλερ δεν απαντά, καθώς μετρά αντίστροφα για τη δοκιμαστική έκρηξη.

Η ταινία «Oppenheimer» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου 2023.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση