Τέλος ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 17:17 Τέλος ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel

«Του υποσχεθήκαμε ότι θα ήταν η τελευταία φορά που τον αναγκάσαμε να το κάνει»

Ο επικεφαλής των Marvel Studios, Κέβιν Φάιγκι, απέκλεισε τον ενδεχόμενο επιστροφής του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Μάρβελ (Marvel Cinematic Universe). Σε δηλώσεις στο Vanity Fair ο Κέβιν Φάιγκι αποκάλυψε ότι η Marvel Studios δεν θα φέρει πίσω τον ηθοποιό που πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Iron Man» μετά τον θάνατο του χαρακτήρα στο «Avengers: Endgame» του 2019.

Ο Κέβιν Φάιγκι είπε αναφερόμενος στην τελευταία ερμηνεία του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. ως Iron Man: «Θα κρατήσουμε αυτή τη στιγμή και δεν θα την αγγίξουμε ξανά. Όλοι δουλέψαμε πολύ σκληρά για πολλά χρόνια για να φτάσουμε σε αυτή και δεν θα θέλαμε ποτέ να την αναιρέσουμε ως δια μαγείας με οποιονδήποτε τρόπο».

Επιπλέον, οι σκηνοθέτες του «Avengers: Endgame», Άντονι και Τζο Ρούσο τόνισαν ότι ο Ντάουνι Τζ. είναι «διστακτικός» να γυρίσει ξανά έστω και μία ατάκα μετά την επίσημη ολοκλήρωση των σκηνών του, όπως μεταδίδε το ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Ήδη αποχαιρετιστήκαμε με δάκρυα την τελευταία μέρα των γυρισμάτων. Όλοι έχουν προχωρήσει συναισθηματικά» είπε ο Τζο Ρούσο. «Του υποσχεθήκαμε ότι θα ήταν η τελευταία φορά που τον αναγκάσαμε να το κάνει» ανέφερε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση