Netflix: Μάθαμε πότε θα δούμε το Knives Out 2 που γυρίστηκε στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 14:12 Netflix: Μάθαμε πότε θα δούμε το Knives Out 2 που γυρίστηκε στην Ελλάδα

Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο της δεύτερης ταινίας Knives Out του Netflix.

Το Netflix αποκάλυψε πότε περίπου να περιμένουμε το σίκουελ του Knives Out που γυρίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες, με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ και με τη συμμετοχή πλειάδα γνωστών ηθοποιών.

Σύμφωνα με το Variety, το Knives Out 2, που τελείωσε τα γυρίσματα τον περασμένο Σεπτέμβριο, θα είναι διαθέσιμο για τους συνδρομητές του Netflix το τελευταίο τέταρτο του έτους και συγκεκριμένα μέσα στο φθινόπωρο του 2022.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το σενάριο και το έγκλημα που καλείται εξιχνιάσει σαν άλλος Ηρακλής Πουαρό, ο «Benoit Blanc» του Ντάνιελ Κρεγκ.

Θυμίζουμε ότι στο σίκουελ θα δούμε, μεταξύ άλλων, τους Έντουαρντ Νόρτον, Κέιτ Χάντσον, Ντέιβ Μπαουτίστα, Ίθαν Χοκ, και άλλους. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ράιαν Τζόνσον.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι πριν την κυκλοφορία της στο Netflix, η πολυαναμενόμενη ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα σε κάποιο από τα φημισμένα φεστιβάλ κινηματογράφου του εξωτερικού.

Η πρώτη ταινία Knives Out, χάρισε στον Τζόνσον μια υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ και BAFTA και γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο παγκόσμιο box office με έσοδα που ξεπερνούν τα 311 εκατομμύρια δολάρια. Το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς ταινιών έναντι 450 εκατομμυρίων δολαρίων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση