Τον Δεκέμβρη το πρώτο συνέδριο θαυμαστών του Game of Thrones με τη συμμετοχή και του "Τζον Σνόου"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 15:17 Τον Δεκέμβρη το πρώτο συνέδριο θαυμαστών του Game of Thrones με τη συμμετοχή και του "Τζον Σνόου"

Πολλοί από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Game of Thrones» θα συμμετάσχουν στο πρώτο επίσημο συνέδριο θαυμαστών της, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες από τις 9 έως τις 11 Δεκεμβρίου, με τον Κιτ Χάρινγκτον και τον Άλφι Άλεν να είναι μεταξύ αυτών.

Στο πρώτο επίσημο συνέδριο θαυμαστών του «Game of Thrones» θα γίνουν πολλές ενδιαφέρουσες συζητήσεις για τη σειρά που άφησε εποχή αλλά και διαγωνισμοί cosplay και trivia ενώ, εκτός των Κιτ Χάρινγκτον και τον Άλφι Άλεν, θα συμμετάσχουν και οι Ντάνιελ Πόρτμαν, Κρίστοφερ Χίβγιου και Τζέμα Γουίλαν.

Οικοδεσπότες του συνεδρίου θα είναι οι παρουσιαστές του podcast «The Official Game of Thrones Podcast: House of the Dragon» Τζέισον Κονσεπιόν και Γκρέτα Τζόνσεν και σε αυτό οι θαυμαστές θα επιστρέψουν στον κόσμο του Γουέστερος και όχι μόνο. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν βραβεία κατά τη διάρκεια διαγωνισμών cosplay και trivia, να συναντήσουν τους πρωταγωνιστές της σειράς και να αποκτήσουν αυτόγραφά τους.

Η σειρά «Game of Thrones» ολοκληρώθηκε το 2019 μετά από οκτώ σεζόν και σε λίγες μέρες θα κάνει πρεμιέρα το prequel του, «House of the Dragon».

Η νέα σειρά βασισμένη στο βιβλίο του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν «Fire & Blood» θα αφηγείται την ιστορία του Οίκου των Ταργκάριεν και τον εμφύλιο πόλεμο για την κυριαρχία των Επτά Βασιλείων, που έλαβε χώρα 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του «Game of Thrones».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση