Love Island: Γιατί αναβάλλεται η πρεμιέρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 15:19 Love Island: Γιατί αναβάλλεται η πρεμιέρα

Οι Islanders θα μείνουν σε μία βίλα 1.200 τ.μ.

Για την Πέμπτη 29/9 στις 23:15 μετατίθεται η πρεμιέρα του ριάλιτι σχέσεων Love Island που θα μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού στο «Νησί της αιώνιας Άνοιξης» όπως αποκαλείται η μαγευτική Τενερίφη, επικρατούν τροπικές καταιγίδες.

To Love Island ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 27/9 στις 23:15.

Η εντυπωσιακή βίλα των 1.200 τ.μ. διαθέτει δύο ορόφους και δύο μεγάλους κήπους με θέα στον Ατλαντικό ωκεανό.

Τα δωμάτια και ο περιβάλλοντας χώρος έχουν διαμορφωθεί για να υποδεχτούν τους Islanders σε ένα μαγικό ταξίδι με προορισμό τον έρωτα. Η μοντέρνας αρχιτεκτονικής πολυτελέστατη βίλα έχει αποκτήσει μία pop αισθητική με χρώματα neon. Η open air διάταξη δένει αρμονικά την εξωτική βλάστηση των εξωτερικών χώρων με τους εσωτερικούς. Τα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια αλλά και η prive σουίτα δημιουργούν μία cozy ατμόσφαιρα. Στον κήπο η πισίνα με τις ξαπλώστρες προσκαλεί τους islanders σε ατέλειωτα παιχνίδια με το νερό και τον ήλιο.

Πηγή: newsbe

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση