Maestro: Πρεμιέρα κάνει σήμερα η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 15:43 Maestro: Πρεμιέρα κάνει σήμερα η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Στον αέρα του MEGA θα βρεθεί από σήμερα (12.10.2022) η νέα σειρά με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ενώ αμέσως μετά την προβολή του επεισοδίου ο δημιουργός θα φιλοξενεί σε ένα ιδιαίτερο podcast τον αφηγητή, για να αποκαλύψουν πολλά από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Απόψε λοιπόν στις 22:30, ξεκινά να «ξεδιπλώνεται», στο MEGA «μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. Ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες, μέσα από τους οποίους ο δημιουργός (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας».

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς που κάνει σήμερα πρεμιέρα:

Στη συνέχεια, αμέσως μετά το τέλος κάθε τηλεοπτικού επεισοδίου, με τον Χριστόφορο σε ρόλο podcaster και καλεσμένο τον ήρωα-αφηγητή του εκάστοτε επεισοδίου οι fans της σειράς θα ακούνε όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες, θα μαθαίνουν μυστικά για την εξέλιξη της πλοκής, ενώ τα επεισόδια θα ντύνονται από τις μουσικές επιλογές του δημιουργού. Τα επεισόδια του podcast θα είναι διαθέσιμα στο Spotify, τα Apple και Google podcasts, ενώ θα γίνονται και stream μέσα από το Megatv.com.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση