Maestro: Η πρεμιέρα κέρδισε το κοινό και τα social media - Στο 34,8% η τηλεθέαση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 10:02 Maestro: Η πρεμιέρα κέρδισε το κοινό και τα social media - Στο 34,8% η τηλεθέαση

Η επιστροφή του Χριστοφόρου Παπακαλιάτη ήταν θεαματική - Αποθέωση για Κλέλια, Χαρούλα και Καβογιάννη.

H νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro», έκανε χθες βράδυ πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Mega και δικαίωσε όσους την περίμεναν πώς και πώς.

Από τα πρώτα λεπτά της προβολής την παράσταση έκλεψαν οι εντυπωσιακές εικόνες από τους Παξούς. Η ομορφιά και το υποκριτικό ταλέντο της πρωταγωνίστριας Κλέλιας Ανδριολάτου, η μοναδική Χάρις Αλεξίου που υποδύεται τη γιαγιά της αλλά και η Μαρία Καβογιάννη που εναλλάσσει με τόση άνεση το κωμικό με το δραματικό στοιχείο κέρδισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η σκηνοθεσία και τα πλάνα είναι τόσο καλοδουλεμένα που θυμίζουν χολιγουντιανή παραγωγή. Στη σειρά όλοι οι πρωταγωνιστές - πλην του Παπακαλιάτη που υποδύεται τον Ορέστη – παίζουν με τα αληθινά τους ονόματα.

Το story και οι ήρωες της σειράς

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος αφηγείται μια ιστορία πάθους και σύγκρουσης με φόντο την σκληρή, σύγχρονη πραγματικότητα.

Ένα καστ από ταλαντούχους ηθοποιούς ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες και ο δημιουργός θίγει με αριστοτεχνικό τρόπο ζητήματα ταμπού που απασχολούν την κοινωνία.

Αποθέωση στο Twitter

Το hasthag #maestro από τα πρώτα λεπτά του επεισοδίου έγινε αμέσως trend στο Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν τις σκηνές και να «χειροκροτούν» τους πρωταγωνιστές για τις ερμηνείες τους.

Η Κλέλια Ανδριολάτου, η Χάρις Αλεξίου και η Μαρία Καβογιάννη κέρδισαν αμέσως το κοινό με τις ερμηνείες τους.

Τι είδαμε στο πρώτο επεισόδιο «Clair De Lune»

Ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση