Netflix: Φέρνει νέο, φθηνό πακέτο με διαφημίσεις σε 12 χώρες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 14:12 Netflix: Φέρνει νέο, φθηνό πακέτο με διαφημίσεις σε 12 χώρες

Το νέο του, οικονομικότερο πακέτο για 12 χώρες, με 4-5 λεπτά διαφημίσεις ανά ώρα και ανάλυση HD ανακοίνωσε το Netflix. Τι θα περιλαμβάνει το πακέτο.

Από τον επόμενο μήνα, το Netflix θα διαθέσει το νέο του συνδρομητικό πακέτο που θα εμφανίζει διαφημίσεις ενώ θα αποτελεί την πιο οικονομική πρόταση της υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Netflix, το νέο του πακέτο με την ονομασία Basic with Ads, πρόκειται να λανσαριστεί στις 3 Νοεμβρίου 2022, με κόστος 6,99 δολάρια στις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Βραζιλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, την Κορέα, το Μεξικό, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Στις πρώτες χώρες που θα διατεθεί η νέα συνδρομή, δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα ενώ το μηνιαίο κόστος στις Ευρωπαϊκές χώρες έχει οριστεί στα €4,99 στη Γερμανία και στα €5,49-5,99 στην Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία.

Οι χρήστες του νέου πακέτου θα παρακολουθούν κατά μέσο όρο τέσσερις έως πέντε διαφημίσεις ανά ώρα που διαρκούν από 15 έως 30 δευτερόλεπτα η καθεμία.

Το Basic with Ads θα δίνει στους συνδρομητές πρόσβαση σε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος του Netflix, αλλά όχι στον πλήρη κατάλογο της πλατφόρμας.

Μια μικρή επιλογή τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών δεν θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές του Basic with Ads λόγω διάφορων περιορισμών στην αδειοδότηση (περίπου το 10% του συνολικού περιεχομένου), ένα πρόβλημα που το Netflix αναφέρει ότι προσπαθεί να λύσει. Επιπλέον, οι συνδρομητές του Basic with Ads δεν θα μπορούν να κατεβάζουν περιεχόμενο στις συσκευές τους και η ποιότητα του βίντεο περιορίζεται στην 720p/HD ανάλυση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου σχετικά με το νέο πακέτο, το Netflix διευκρίνισε ότι, ενώ η τιμή του Basic with Ads είναι ανταγωνιστική σε σχέση με ορισμένες από τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες streaming, αυτή μπορεί να αλλάξει στο μέλλον.

Πηγή: nes247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση