Maestro: Ο Ορέστης ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά ενώ τα συναισθήματά του για την Κλέλια δυναμώνουν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 13:16 Maestro: Ο Ορέστης ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά ενώ τα συναισθήματά του για την Κλέλια δυναμώνουν

Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η αντίστροφη μέτρηση για το δεύτερο και γεμάτο σασπένς και ένταση επεισόδιο της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro που προβάλλεται από το Mega έχει ξεκινήσει. Απόψε στις 22:40 θα δούμε πως ο Ορέστης διαπιστώνει πως η ζωή στο νησί δεν είναι όπως δείχνει.

Ο Ορέστης αποκτά προσωπική σχέση με τους κατοίκους του νησιού και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα. Παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχονται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο.

Τα αισθήματά του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, όμως εκείνος δεν αφήνει τον εαυτό του να ενδώσει, καθώς γνωρίζει ότι δεν πρέπει να μπλέξει.

Δείτε το trailer:

Στη σειρά Maestro πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση