The Crown: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της 5ης σεζόν - Πότε κάνει πρεμιέρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 13:55 The Crown: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της 5ης σεζόν - Πότε κάνει πρεμιέρα

Στο νέο trailer για τον πολυαναμενόμενο 5ο κύκλο του "The Crown", το παλάτι του Μπάκιγχαμ βρίσκεται εν μέσω χάους και ο "πόλεμος" ανάμεσα στον Κάρολο και τη Νταϊάνα προκαλεί τριγμούς στον θεσμό της βασιλείας.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς "The Crown", που αφηγείται την ιστορία της βασίλισσας Ελισάβετ Β' και τα πολιτικά αλλά και προσωπικά γεγονότα που διαμόρφωσαν τη μακρόχρονη βασιλεία της, έχει ήδη ξεκινήσει και στην κυκλοφορία δόθηκε το νέο επίσημο trailer.

Όπως βλέπουμε στο trailer του νέου κύκλου που επιστρέφει τις επόμενες εβδομάδες μέσα από το Netflix παρακολουθούμε τον "πόλεμο" ανάμεσα στον Κάρολο και τη Νταϊάνα, αλλά και την αντεπίθεση της αδικοχαμένης πριγκίπισσας στη βασιλική οικογένεια, η οποία βρίσκεται σε κρίση.

"Μία νέα δεκαετία ξεκινά και η βασιλική οικογένεια αντιμετωπίζει αυτό που μπορεί να είναι και η μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι τώρα: να αποδείξει τη συνεχιζόμενη συνάφειά της στη Βρετανία της δεκαετίας του '90", αναφέρεται στο trailer.

Στην 5η σεζόν της σειράς, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου 2022 θα δούμε τη γνωστή ηθοποιό Imelda Staunton, η οποία είχε παίξει και στο "Harry Potter", να παίρνει τη σκυτάλη από την Olivia Colman και να υποδύεται την Ελισάβετ Β'.

Η Lesley Manville αναλαμβάνει τον ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, ο Dominic West θα υποδυθεί τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, Κάρολο, ο οποίος στέφθηκε πρόσφατα βασιλιάς μετά τον θάνατό της και η Elizabeth Debicki θα πρωταγωνιστεί ως πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Το καστ για την πέμπτη σεζόν περιλαμβάνει τους: Jonny Lee Miller, Flora Montgomery, Senan West, Marcia Warren, Olivia Williams, Humayun Saeed, Bertie Carvel και Claudia Harrison.

The Crown: Το trailer για τον νέο κύκλο στο Netflix

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση