Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος θα ζητήσει συγγνώμη από την Ελισάβετ για όλα, αλλά τον περιμένει μία έκπληξη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 16:14 Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος θα ζητήσει συγγνώμη από την Ελισάβετ για όλα, αλλά τον περιμένει μία έκπληξη

Όσα θα δούμε απόψε στη σειρά «Μαύρο Ρόδο». Η Αλεξία καταλαβαίνει ότι κάτι παράξενο συμβαίνει στη ζωή της μητέρας της και θέλει να τη στηρίξει. Στη Γερακιανή, ο Πέτρος προσπαθεί να συνεφέρει τον Λευτέρη. Μαζί με την Ελισάβετ και τον Γεράσιμο τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Στο μοναστήρι επικρατεί αναστάτωση. Η Κασσιανή δεν συμφωνεί με την κουρά της Ελισάβετ και η Ηγουμένη τη βάζει στη θέση της. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον Σαράντο παραμένουν άκαρπες. Ο Σαράντος, εντελώς τυχαία, μαθαίνει τι έχει κάνει ο Μπόγρης και αποφασίζει να πάει να τον βρει.

Ο Βίκος περιμένει έξω από το σπίτι της Αγγελικής και της ζητάει να πάνε μια τελευταία βόλτα. Στο μεταξύ, ο Θέμης ανεβαίνει στη Γερακιανή για να βρει τον γιο του και πέφτει πάνω στην Πολυξένη. Ο Πέτρος θα ζητήσει συγγνώμη από την Ελισάβετ για όλα, αλλά τον περιμένει μία έκπληξη.

Μαύρο Ρόδο: Επεισόδιο 12 (Τρίτη 25 Οκτωβρίου)

Ο Βίκος συνεχίζει να διεκδικεί την Αγγελική και της εκφράζει τα συναισθήματά του. Ζητά τη συνδρομή της Κύρας για να μην τελειώσει η σχέση τους. Ο ξυλοδαρμός του Μπόγρη και η ενοχοποίηση του Σαράντου κάνουν την Ηγουμένη να νιώθει εκτεθειμένη, λόγω των συνομιλιών της και με τους δύο. Ο Πέτρος βρίσκεται στο νοσοκομείο με τον Λευτέρη και προσπαθεί και πάλι να προσεγγίσει την Ελισάβετ.

Η ξαφνική εμφάνιση του Θέμη φέρνει μεγάλη ένταση. Η Αλεξία συνεχίζει να ανησυχεί για τη μητέρα της αλλά και για τις πρωτοβουλίες του πατέρα της. Μια κίνηση του Πέτρου προς την Ελισάβετ προκαλεί μια απρόσμενη αντίδραση.

Πηγή: Mega

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση