Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος εισβάλλει στο μοναστήρι - Σε εφαρμογή το σχέδιο δολοφονίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 11:52 Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος εισβάλλει στο μοναστήρι - Σε εφαρμογή το σχέδιο δολοφονίας

Καθηλώνει η επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο "Μαύρο Ρόδο". Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο επόμενο επεισόδιο.

Το επόμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο», έρχεται την Κυριακή 29/10 στις 22:40 και θα συναρπάσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Πέτρος αναστατώνεται έντονα και εισβάλλει στο μοναστήρι. Ο Σαράντος παγιδεύει το Μήτσο ζητώντας του να ομολογήσει το σκηνικό που του έστησαν με τον Μπόγρη.

 

Μαύρο Ρόδο - Κυριακή 29 Οκτωβρίου

Ο Θέμης επισκέπτεται το μοναστήρι και ζητάει από την ηγουμένη να αποδεσμεύσει τον Πέτρο από τις εργασίες. Ο Πέτρος καταρρακώνεται και εισβάλλει στο μοναστήρι. Όλα αυτά δεν αφήνουν αδιάφορη την ηγουμένη...

Ο Σαράντος παγιδεύει το Μήτσο ζητώντας του να ομολογήσει το σκηνικό που του έστησαν με τον Μπόγρη. Η Αλεξία αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Αγγελική ότι ο Καστρινός βρίσκεται στην Γερακίνη, Μια έκπληξη περιμένει την Ευτυχία, ενώ ο Πέτρος και ο Γεράσιμος έρχονται σε ρήξη.

Μαύρο Ρόδο - Δείτε το trailer της Κυριακής

Πηγή: Mega

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση