Σοφία Χατζηπαντελή: Επιστρέφει στο GNTM

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 13:26 Σοφία Χατζηπαντελή: Επιστρέφει στο GNTM

Τα πρώτα γυρίσματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και η κριτής θα βρίσκεται σύντομα στο πλατό του διαγωνισμού μοντέλων

Αναμφίβολα, η Σοφία Χατζηπαντελή κατάφερε μέσα σε λίγα μόνο επεισόδια του GNTM να γίνει η αγαπημένη κριτής του κοινού.

Το διάσημο μοντέλο που κέρδισε τον θαυμασμό και την αγάπη του κόσμου με την ιδιαίτερη εμφάνιση και την εκρηκτική της προσωπικότητα έμεινε στο ριάλιτι μόδας μόνο για τις οντισιόν των μοντέλων και στη συνέχεια, αποχώρησε λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στο εξωτερικό.

 

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Breakfast@Star», η επιθυμία του κοινού εισακούστηκε και η Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει στο GNTM.

Όπως αναφέρεται, τα πρώτα γυρίσματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και η κριτής θα βρίσκεται σύντομα στο ριάλιτι. Μάλιστα, θα βρεθεί μαζί με τα μοντέλα στο πλατό, όπου και θα φωτογραφηθούν.

Αυτή τη φορά, η Σοφία Χατζηπαντελή δεν σκοπεύει να μείνει στο ριάλιτι μοντέλων για λίγα μόνο επεισόδια, καθώς θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή με τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σοφρωνίου και τη Βίκυ Καγιά, αποφασίζοντας ποια κοπέλα θα αποχωρεί κάθε φορά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση