Χριστόφορος Παπακαλιάτης για Maestro: Ο δεύτερος κύκλος και το ενδεχόμενο προβολής της σειράς στο Netflix

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 13:00 Χριστόφορος Παπακαλιάτης για Maestro: Ο δεύτερος κύκλος και το ενδεχόμενο προβολής της σειράς στο Netflix

«Ανυπομονώ, δεν έχω γράψει ακόμα τα επεισόδια» αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για το «Maestro» και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες γύρω από τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης του σειράς, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο προβολής της στο Netflix. 

Τον ηθοποιό και δημιουργό της πετυχημένης σειράς του MEGA, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και ο ίδιος αποκάλυψε όσα θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στη συνέχεια.

«Έχουμε πει ότι ναι, θα πάμε Παξούς για γυρίσματα β’ κύκλου, αλλά δεν θα πάμε από τώρα, θα πάμε από Φεβρουάριο-Μάρτιο και μετά. Ανυπομονώ να γράψω, γιατί δεν τα έχω γράψει ακόμα τα επεισόδια» αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης παραδέχθηκε ότι υπήρχε εξ' αρχής η πρόθεση, η σειρά να συνεχιστεί και δεύτερη σεζόν και πως σε αυτήν θα παρουσιαστούν όλοι οι χαρακτήρες που πλαισιώνουν το καστ ήδη από τον πρώτο κύκλο: «Η ιστορία πήγαινε έτσι που όταν έγραφα το 8ο-9ο επεισόδιο ήξερα ότι θα έχει και συνέχεια».

Μιλώντας για την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου: «Η αγάπη του κόσμου δεν με αγχώνει, μου δίνει δύναμη. Αυτό που με αγχώνει είναι να είναι άψογο το αποτέλεσμα για τους τηλεθεατές, ώστε να το απολαύσουν, να τους δώσει κάποια ερεθίσματα».

Τέλος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σχολίασε το ενδεχόμενο να προβληθεί το «Maestro» στο Netflix: «Θα το δούμε αυτό στη συνέχεια. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: star

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση