«Μαύρο Ρόδο»: Ο Πέτρος απολογείται στη Νατάσα - Αποκλειστικό απόσπασμα από το επόμενο επεισόδιο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 14:33 «Μαύρο Ρόδο»: Ο Πέτρος απολογείται στη Νατάσα - Αποκλειστικό απόσπασμα από το επόμενο επεισόδιο

Τι θα δούμε την Κυριακή (6/11) στις 22:40 στο MEGA.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο».

Στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 22:40 οι ήρωες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες και διλήμματα.

Μεταξύ άλλων, θα δούμε τον Πέτρο να απολογείται στη Νατάσα, επειδή απομακρύνθηκε κι εκείνη καταλαβαίνει πως τον ενδιαφέρει κάποια άλλη.

Την ίδια ώρα, η Αγγελική είναι οργισμένη με τον Θέμη, γιατί κατάφερε να πείσει τον Πέτρο να υπογράψει για το καινούργιο μαγαζί. Η ηγουμένη ανακοινώνει στην Ελισάβετ ότι έφτασε η ώρα για τη χειροτονία της. Ο Πέτρος μαθαίνει ότι η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι και αποφασίζει να γυρίσει στη Γερακιανή. Ο Μανόλης και η Ευτυχία αναστατώνονται με κάτι που ανακαλύπτουν στη βαλίτσα της κόρης τους.

Διαβάστε επίσης: Λεωνίδας Μαράκης: Δεν έχω ούτε ένα κοινό στοιχείο με τον ρόλο του Μπόγρη στο «Μαύρο Ρόδο»

Η Αλεξία αποφασίζει να συναντήσει τον Βίκο από κοντά για να δει με ποιον μιλάει κρυφά η μητέρα της. Ο Σαράντος πείθει τον Μπόγρη να αποσύρει τη μήνυση. Η Αυξεντία μαθαίνει για το φιλί ανάμεσα στον Πέτρο και την Ελισάβετ.

Ο μητροπολίτης παραμένει σκεπτικός για τη χειροτονία της Ελισάβετ. Η αποκάλυψη της Ελισάβετ για τον Πέτρο ταράζει την Αυξεντία. Όταν αντιλαμβάνεται την παρουσία του Σαράντου στο μοναστήρι, την ώρα της συνομιλίας τους, ταράζεται ακόμα περισσότερο. Η Αλεξία βλέπει για πρώτη φορά τον Βίκο. Ο Μανόλης και η Ευτυχία αναστατώνονται από την απάντηση που τους δίνει η κόρη τους για αυτό που κρύβει στη βαλίτσα της.

Ο Σταυρίνος προσπαθεί να καταλάβει τα σχέδια του αδελφού του για εκείνον. Ο Πέτρος καταφέρνει να μπει νύχτα στο μοναστήρι και να προσεγγίσει την Ελισάβετ. Εκείνη θα νιώσει ξανά πως κινδυνεύει η χειροτονία της και πρέπει να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις της ηγουμένης. Τι θα ισχυριστεί;

Η συνέχεια την Κυριακή στο MEGA, στις 22:40

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση