Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μπαίνει κρυφά στο μοναστήρι και βρίσκει την Ελισάβετ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 12:04 Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μπαίνει κρυφά στο μοναστήρι και βρίσκει την Ελισάβετ

Η αποκάλυψη της Ελισάβετ για τον Πέτρο ταράζει την Αυξεντία. Όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε στη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο.

Όταν αντιλαμβάνεται την παρουσία του Σαράντου στο μοναστήρι, την ώρα της συνομιλίας τους, ταράζεται ακόμα περισσότερο.

Η Αλεξία βλέπει για πρώτη φορά τον Βίκο. Ο Μανόλης και η Ευτυχία αναστατώνονται από την απάντηση που τους δίνει η κόρη τους για αυτό που κρύβει στη βαλίτσα της. Ο Σταυρίνος προσπαθεί να καταλάβει τα σχέδια του αδελφού του για εκείνον.

Ο Πέτρος καταφέρνει να μπει νύχτα στο μοναστήρι και να προσεγγίσει την Ελισάβετ. Εκείνη θα νιώσει ξανά πως κινδυνεύει η κουρά της και πρέπει να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις της Ηγουμένης.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 19 (Τετάρτη 9/11)  

Ο Πέτρος μένει στο σπίτι του Γιώργου και του Σταυρίνου και προσπαθεί να τους βοηθήσει με τα σχέδια του πρώτου. Η Ελισάβετ ζητάει συγχώρεση από την Ηγουμένη γιατί καταλαβαίνει ότι την έφερε σε δύσκολη θέση. Ο Θέμης ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τη γυναίκα του. Ο Παράσχος παίζει ένα παιχνίδι σε διπλό ταμπλό με τον Θέμη και την Αγγελική.

Η Αλεξία στενοχωριέται με το διαζύγιο των γονιών της και ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τον Πέτρο και την Ελισάβετ. Ο Μανόλης με την Ευτυχία ανησυχούν για το μέλλον της κόρης τους και θέλουν να την προστατέψουν. Ο Λευτέρης ετοιμάζει τη διαθήκη του. Η Πολυξένη δεν ενθουσιάζεται με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα. Ο Θέμης ανακαλύπτει μια φωτογραφία που του δημιουργεί υποψίες για τη γυναίκα του.

Πηγή: Mega

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση