Maestro: Απόσπασμα από το αυριανό επεισόδιο - Ο Φάνης και η Σοφία έρχονται αντιμέτωποι με τα παιδιά τους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 16:38 Maestro: Απόσπασμα από το αυριανό επεισόδιο - Ο Φάνης και η Σοφία έρχονται αντιμέτωποι με τα παιδιά τους

Τι θα δούμε στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Τα πάνω κάτω έρχονται στο αυριανό επεισόδιο της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» που προβάλλεται από το Mega. Ο Φάνης και η Σοφία έρχονται αντιμέτωποι με τα παιδιά τους που τους ρωτούν που βρήκαν τόσα χρήματα.

Το αποκλειστικό απόσπαμα το επεισόδιο που θα δούμε την Πέμπτη (10/11) στις 22:40 πρόβαλε την Τετάρτη (9/11) η εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη».

«Είναι πολύ λεπτό το θέμα αυτό και δεν θέλω να το συζητήσω» λέει ο Φάνης στα παιδιά του τονίζοντας πως δεν είναι υποχρεωμένος να τους απαντήσει για το πώς βρέθηκαν τόσα χρήματα στο σπίτι τους.

«Δεν σας αφορά, είναι χρήματα από δικές μου επαγγελματικές δραστηριότητες» προσθέτει με τον γιο του να του απαντά «δηλαδή από ξέπλυμα» και την Κλέλια να αντιδρά.

Δείτε το απόσπασμα από το αυριανό επεισόδιο της σειράς «Maestro»:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση