Χριστόφορος Παπακαλιάτης για Maestro: Είμαι περήφανος, είναι η πρώτη ελληνική σειρά που πάει sto Netflix

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 11:20 Χριστόφορος Παπακαλιάτης για Maestro: Είμαι περήφανος, είναι η πρώτη ελληνική σειρά που πάει sto Netflix

Θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος της πετυχημένης σειράς.

Στο «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει φέτος η σειρά Maestro αλλά και για το γεγονός ότι το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα της σειράς και την εντάσσει στην πλατφόρμα του.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Είναι κάτι που ήθελα και για το οποίο έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι μας προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και δύο χρόνια σχεδόν. Ήταν κάτι που περιμέναμε και σταθήκαμε και τυχεροί μάλλον…

Είμαι χαρούμενος, γιατί είναι η πρώτη ελληνική σειρά, που θα πάει σε μια παγκόσμια πλατφόρμα, φτιαγμένη από Έλληνες. Γίνεται να μην χαρώ; Ελπίζω αυτό να αποτελέσει μια καλή αρχή και να ακολουθήσουν και άλλα σίριαλ», δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέφερε ακόμη ότι θα ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος του Maestro.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση