Maestro: Πρώτο trend στο Twitter την ώρα της προβολής – Πάνω από 1,8 εκατ. τηλεθεατές

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 15:07 Maestro: Πρώτο trend στο Twitter την ώρα της προβολής – Πάνω από 1,8 εκατ. τηλεθεατές

Σταθερά στην κορυφή η σειρά που πήρε το Netflix - 7 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες στα social media.

Κυρίαρχη στην κούρσα της τηλεθέασης ήταν το Maestro, η οποία οδεύει θριαμβευτικά προς διεθνή πορεία μέσω του Netflix. Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου το τέταρτο επεισόδιο κατέγραψε πρωτιά στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 27,5%, αλλά και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 26,3%. Υψηλή παρέμεινε και η κάλυψη που ξεπέρασε τους 1,8 εκατομμύρια τηλεθεατές. Σε γυναικείο κοινό το Maestro σημείωσε ποσοστό 35%.

Για μία ακόμη φορά το Maestro πρωταγωνίστησε και στα social media, με τα σχόλια των χρηστών να είναι ενθουσιώδη. Η συνολική απήχηση στα social media άγγιξε τους 7 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες. Καθόλη τη διάρκεια της μετάδοσης του επεισοδίου το #Μaestro ήταν πρώτο trend στο Twitter.

Τα τρία επεισόδια του Μaestro Podcast έχουν καταγράψει εκατοντάδες χιλιάδες ακροάσεις. Tο τέταρτο, με καλεσμένη τη Μαρία Καβογιάννη, ανέβηκε μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου της σειράς και ακολουθεί την ίδια εντυπωσιακή πορεία. Το podcast είναι στην κορυφή του Spotify αλλά και των Apple και Google podcasts.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση