My Style Rocks: Πρώτο trailer και επίσημη ανακοίνωση - Μυστήριο με την παρουσιάστρια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 13:03 My Style Rocks: Πρώτο trailer και επίσημη ανακοίνωση - Μυστήριο με την παρουσιάστρια

Το My Style Rocks επιστρέφει και επίσημα στον ΣΚΑΪ. Στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του ριάλιτι μόδας.

Το My Style Rocks επιστρέφει ανανεωμένο στον ΣΚΑΪ, με τον τηλεοπτικό σταθμό να αναζητά τα πρόσωπα τα οποία θα περάσουν από το πρώτο casting προκειμένου να λάβουν μέρος στον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Μέσα από μια ανακοίνωση, ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε την επιστροφή του διαγωνισμού, χωρίς ωστόσο να γίνεται καμία αναφορά στα μέλη της κριτικής επιτροπής, ούτε και στο πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του πρότζεκτ.

My Style Rocks - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

«Η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται με φόρα και φαντασία, ξανά στις οθόνες μας. Προσωπικότητες με νέες ιδέες και τολμηρή fashion άποψη, ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τα όνειρά τους και μία θέση στο χώρο της μόδας. Το casting του My Style Rocks ξεκίνησε! Έλα να κατακτήσεις αυτό που ονειρεύεσαι», ανέφερε η ανακοίνωση του σταθμού.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση