Maestro: Η ανακάλυψη της Μαρίας είναι ο μεγαλύτερος φόβος της - "Δε θα γίνεις σαν κι αυτόν"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 10:56 Maestro: Η ανακάλυψη της Μαρίας είναι ο μεγαλύτερος φόβος της - "Δε θα γίνεις σαν κι αυτόν"

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις του νέου επεισοδίου του "Maestro" το οποίο επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης (17/11). Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο.

Το "Maestro" επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης (17/11) με ένα νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του MEGA και όπως όλα δείχνουν θα καθηλώσει για ακόμη μια φορά.

Στο πέμπτο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τίτλο "La Famiglia", η απαγορευμένη σχέση του Ορέστη και της Κλέλιας αλλά και οι αντιδράσεις της οικογένειας της νεαρής θα βρεθούν στο επίκεντρο.

Το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή "MEGA Καλημέρα" προβλήθηκε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο, όπου βλέπουμε αρχικά τη Μαρία να συναντά τη σύντροφο του γιου της Σπύρου, Γιάννα ανακαλύπτοντας πως και η ίδια έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον νεαρό. Εκείνη αρχικά αναφέρει πως το χτύπημα είναι αποτέλεσμα της "πτώσης" της από το μηχανάκι, όμως δεν καταφέρει να την πείσει και παραδέχεται πως ο Σπύρος τη χτύπησε "κατά λάθος", ότι "δεν το ήθελε" και ότι "έγινε μία φορά".

Φράσεις που η ίδια Μαρία έχει χρησιμοποιήσει και επαναλάβει ξανά και ξανά τόσο στον ίδιο της τον εαυτό όσο και στον γιο της, κάθε φορά που έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού και κακοποίησης από τον Χαράλαμπο.

Στην επόμενη σκηνή η Μαρία συναντά τον Σπύρο, όπου του λέει πως εκείνος δεν μπορεί να γίνει σαν τον πατέρα του για να λάβει την απάντηση-χαστούκι "με αυτόν είσαι όμως".

Maestro: Αποκλειστικό απόσπασμα του αποψινού επεισοδίου

Maestro: Όσα θα δούμε στο πέμπτο επεισόδιο, με τίτλο "La Famiglia"

Ο Φάνης ετοιμάζεται για την προεκλογική του εκστρατεία, συνεχίζει τις παράνομες δραστηριότητες με τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να κρατήσει την οικογένειά του ενωμένη, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Μαθαίνει για τη σχέση του Ορέστη με την Κλέλια και τον καλεί στο σπίτι με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια.

Ο Ορέστης βρίσκεται σε αδιέξοδο και η αδυναμία του για την Κλέλια θα τον οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στη ζωή του.

Maestro: Δείτε το trailer της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου

Πηγή: Μega

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση