The Pale Blue Eye: Το πολυαναμενόμενο θρίλερ του Netflix με τον Christian Bale

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 12:07 The Pale Blue Eye: Το πολυαναμενόμενο θρίλερ του Netflix με τον Christian Bale

Ένα σκοτεινό μυστήριο, με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Christian Bale, έρχεται στο Netflix τις 6 Ιανουαρίου 2023.

Η ταινία «Pale Blue Eye», με τον Christian Bale σε πρωταγωνιστικό ρόλο, αναμένεται να κάνει αρχικά πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες και στη συνέχεια θα διατεθεί και στο Netflix.

Το «The Pale Blue Eye» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Louis Bayard, και επικεντρώνεται στο κυνήγι ενός μυστηριώδους δολοφόνου στη στρατιωτική ακαδημία West Point των ΗΠΑ.

Ο Christian Bale υποδύεται τον εν αποστρατεία ντετέκτιβ, Augustus Landor, ενώ μαζί του είναι ο Harry Melling, γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «The Queen’s Gambit», αλλά και τον ρόλο του ως Dudley Dursley στις ταινίες Harry Potter, ως Edgar Allan Poe.

Γουέστ Πόιντ, 1830. Τις πολύ πρωινές ώρες μιας μουντής χειμωνιάτικης μέρας, ένας δόκιμος βρίσκεται νεκρός. Με την άφιξη του πτώματος στο νεκροτομείο όμως, το τραγικό αυτό γεγονός αποκτά φρικιαστικές διαστάσεις όταν αποκαλύπτεται ότι η καρδιά του νεαρού δόκιμου έχει αφαιρεθεί με επιδέξιο τρόπο.

Φοβούμενοι τις ανεπανόρθωτες ζημιές για τους νέους της στρατιωτικής ακαδημίας, οι επικεφαλής της αναθέτουν σε έναν ντόπιο ντετέκτιβ, τον Ογκούστους Λαντόρ, να διαλευκάνει την υπόθεση.

Αντιμέτωπος όμως με τον δεσμευτικό κώδικα σιωπής των δοκίμων, ο Λαντόρ ζητά από έναν συνάδελφο του θύματος να ερευνήσει την υπόθεση – έναν εκκεντρικό δόκιμο που περιφρονεί τους αυστηρούς κανόνες του στρατού και λατρεύει την ποίηση, τον νεαρό Έντγκαρ Άλαν Πόε (Χάρι Μέλινγκ).

Τη σκηνοθεσία του «The Pale Blue Eye», που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Λούις Μπάγιαρντ, υπογράφει ο Σκοτ Κούπερ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν καταξιωμένοι ηθοποιοί, όπως οι Τζίλιαν Άντερσον, Λούσι Μπόιντον, Σαρλότ Γκενσμπούργκ, Τόμπι Τζόουνς, Χάρι Λότι, Σάιμον ΜακΜπέρνεϊ, Χάντλι Ρόμπινσον, Τίμοθι Σπαλ και Ρόμπερτ Ντουβάλ.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση