Maestro: Ο Ορέστης δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στον έρωτά του για την Κλέλια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 13:20 Maestro: Ο Ορέστης δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στον έρωτά του για την Κλέλια

Δύο μεγάλοι έρωτες βρίσκουν χώρο να εκφραστούν κόντρα σε όλες τις δυσκολίες. Παίζουν με τη φωτιά αψηφώντας τις συνέπειες…

Το νέο επεισόδιο της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου στις 22:40, στο MEGA.

Διαβάστε την περίληψη του νέου επεισοδίου

«Ένας απαίδευτος... βουλιάζει»

Ο Σπύρος και ο Αντώνης κανονίζουν να πάνε κρυφά στην Αθήνα για λίγες ημέρες, γνωρίζοντας πως αν ο Χαράλαμπος το ανακαλύψει θα αντιδράσει ακραία.

Ο Ορέστης δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στον έρωτά του για την Κλέλια και έρχεται ολοένα σε δύσκολη θέση. Η Αλεξάνδρα περιπλέκει την κατάσταση ακόμα περισσότερο.

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: Mega

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση