«Χάρι & Μέγκαν»: 8 Δεκεμβρίου η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ- Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 16:15 «Χάρι & Μέγκαν»: 8 Δεκεμβρίου η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ- Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ

Την Πέμπτη θα προβληθούν στο Netflix τα τρία πρώτα επεισόδια της σειράς - «Κανείς δεν ξέρει την πλήρη αλήθεια. Εμείς γνωρίζουμε όλη την αλήθεια».

Το Netflix αποκάλυψε σήμερα την ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά και το πρώτο επίσημο τρέιλερ για τη σειρά ντοκιμαντέρ με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι.

Το πρώτο μέρος των τριών επεισοδίων του «Harry & Meghan» θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Δεκεμβρίου ενώ στις 15 Δεκεμβρίου θα ανέβουν τα υπόλοιπα από τα έξι επεισόδια.

Το ντοκιμαντέρ περιγράφει την ερωτική ιστορία του ζευγαριού ενώ υπόσχεται μία άνευ προηγουμένου πρόσβαση στα ταραχώδη χρόνια τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Στο πρώτο τρέιλερ, που κυκλοφόρησε την 1η Δεκεμβρίου, απεικονίζονται μια σειρά από ρομαντικές φωτογραφίες του ζευγαριού, αλλά καμία με τα δύο παιδιά τους. Εκεί ακούγεται η σκηνοθέτρια να ρωτά: «Γιατί ήθελες να κάνεις αυτό το ντοκιμαντέρ;». Και ο Χάρι απαντά επειδή «Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες».

«Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου», συνεχίζει.

Στο δεύτερο επίσημο τρέιλερ, που κυκλοφόρησε σήμερα ακούγεται σε κάποια στιγμή να λέει η Μέγκαν Μαρκλ πως «Συνειδητοποίησα, πως "δεν θα σε προστατέψουν ποτέ"» πιθανότατα αναφερόμενη στην σχέση της με τη βασιλική οικογένεια.

Στο τρέιλερ διάρκειας 1 λεπτού και 16 δευτερολέπτων, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να δείχνουν ότι τα βρετανικά μέσα υποστήριζαν το ζευγάρι μέχρι να παντρευτεί. 

«Και μετά...» λέει η Μέγκαν Μαρκλ χτυπώντας τα δάχτυλά της ώστε να δείξει ότι η κατάσταση άλλαξε. Και αμέσως ο πρίγκιπας Χάρι συμφωνεί «Όλα άλλαξαν».

«Υπάρχει μια ιεραρχία στην οικογένεια», συνεχίζει. «Ξέρετε, υπάρχει διαρροές, αλλά υπάρχουν και φυτευτές ιστορίες».

Σε ένα πλάνο η Μέγκαν Μερκλ φαίνεται να σκουπίζει τα δάκρυά της ενώ στο τρέιλερ φαίνονται και πλάνα της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Χάρι να μιλά για «τον πόνο και πόσο υποφέρουν οι γυναίκες» που παντρεύονται ανθρώπους που ανήκουν στον θεσμό της βασιλείας. 

«Κανείς δεν ξέρει την πλήρη αλήθεια. Εμείς γνωρίζουμε όλη την αλήθεια» λέει ο πρίγκιπας Χάρι κλείνοντας.

Με πληροφορίες του Variety

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση