Maestro: Έρχεται το τέλος του Χαράλαμπου - Δείτε το συγκλονιστικό trailer

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 16:55 Maestro: Έρχεται το τέλος του Χαράλαμπου - Δείτε το συγκλονιστικό trailer

Η μοίρα παίζει σκληρά παιχνίδια και όλα ανατρέπονται στην πιο κρίσιμη στιγμή στο νέο επεισόδιο του "Maestro" με τίτλο "Αυτοάνοσα". Όσα θα δούμε την Πέμπτη (08/12).

Το "Maestro" επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης (08/12) με ένα νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του MEGA και όπως όλα δείχνουν θα καθηλώσει για ακόμη μια φορά.

Μετά από την αφήγηση του Χαράλαμπου, η αγαπημένη σειρά συνεχίζεται με το όγδοο και προτελευταίο επεισόδιο με τίτλο "Αυτοάνοσα".

 

Η μοίρα παίζει σκληρά παιχνίδια, ενώ όλα ανατρέπονται στην πιο κρίσιμη στιγμή…

Maestro: Τι θα δούμε στο επεισόδιο "Αυτοάνοσα"

Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας οδηγεί σε αδιέξοδο τον Ορέστη που έχει πλέον αποδεχτεί τον έρωτά του για την Κλέλια.

Ο Χαράλαμπος απομακρύνει από το φεστιβάλ τη Μαρία και τον Σπύρο, ο οποίος φαίνεται να αποδέχεται τη μοίρα του.

Η Μαρία ανακαλύπτει κάτι για τον άντρα της που τη φτάνει στα όριά της.

Maestro: Δείτε το trailer της Πέμπτης (08/12)

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση