Break Point: Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς σε ντοκιμαντέρ του Netflix

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 10:35 Break Point: Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς σε ντοκιμαντέρ του Netflix

Το πρώτο trailer της παραγωγής του Netflix για τη νέα γενιά του τένις.

Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο trailer της νέας του παραγωγής, Break Point, η οποία παρουσιάζει την πορεία ορισμένων εκ των πιο ταλαντούχων τενιστών του κόσμου, μεταξύ των οποίων η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της στις 13 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες πριν από την έναρξη της σεζόν του Grand Slam του 2023 στο Australian Open.

Το Netflix αποκάλυψε τον τίτλο και την ημερομηνία έναρξης σήμερα, δημοσιεύοντας και ένα teaser 30 δευτερολέπτων.

Τα πρώτα πέντε επεισόδια - με επίκεντρο το Melbourne Park, το Indian Wells, τη Μαδρίτη και το Roland Garros - θα είναι διαθέσιμα τον επόμενο μήνα. Τα υπόλοιπα πέντε επεισόδια της σεζόν - τα οποία εξετάζουν το Wimbledon, το Eastbourne, το Queens Club, το U.S. Open, τους τελικούς της WTA και τους τελικούς της ATP - θα προβληθούν τον Ιούνιο.

Πλην των Ελλήνων αθλητών, συμμετέχουν επίσης οι Ίγκα Σφιόντεκ, Σλόαν Στίβενς, Νικ Κίργιος, Θανάσης Κοκκινάκης, Κάσπερ Ρουντ, Ματέο Μπερετίνι, Ονς Ζαμπέρ. Αλλά και οι: Φέλιξ Ωγκύστ Αλιασίμ, Τέιλορ Φριτζ, Φράνσις Τιαφό, Άιλα Τομλιάνοβιτς, Πάουλα Μπαμπόσα και Αρίνα Σαμπαλένκα.

Εκτός ο Ρότζερ Φέντερ και η Σερένα Γουίλιαμς, που έριξαν τίτλους τέλους στη μακρά και πολύ επιτυχημένη καριέρα τους, αλλά και οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Ραφαέλ Ναδάλ, που οδεύουν προς τη «σύνταξη». 

«Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς άλλο άθλημα που να κυριαρχείται τόσο πολύ από μια χούφτα ατόμων για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά βρίσκονται στο τέλος του κύκλου - εκτός, προφανώς, από τον Νόβακ και τον Ράφα, σε κάποιο βαθμό. Η αλλαγή της φρουράς συμβαίνει» δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, Τζέιμς Γκέι Ρις, σε συνέντευξη στο Associated Press.

«Και ως εκ τούτου, ο συγχρονισμός ήταν επίσης πολύ καλός. Επειδή αγαπώ το τένις, αλλά σκέφτομαι: "Ποιος είναι ο Τσιτσιπάς;". Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Με κάθε ειλικρίνεια» είπε. «Αλλά στην πραγματικότητα, συνειδητοποιείς, "Θεέ μου, είναι το Νο 5 στον κόσμο. Είναι ένας πραγματικά, σοβαρά, καλός τενίστας και είναι ένας πραγματικά ενδιαφέρων τύπος. Και θα ήθελα να μάθω περισσότερα γι' αυτόν". Γιατί το μόνο που άκουγα τα τελευταία 15-20 χρόνια ήταν: "Ρότζερ, Ρότζερ, Ρότζερ. Σερένα, Σερένα, Σερένα, Σερένα". Για κάποιο λόγο, σωστά; Προφανώς, δεν το αμφισβητούμε αυτό, επειδή είναι θρύλοι και είδωλα. Αλλά νομίζω ότι ήταν πραγματικά συναρπαστικό να ρίξουμε φως σε μια νέα γενιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση