Το «MasterChef» επιστρέφει με επικό trailer: «Για ποιον είναι ο ταραμάς;» (vid)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 13:55 Το «MasterChef» επιστρέφει με επικό trailer: «Για ποιον είναι ο ταραμάς;» (vid)

Για 7η σερί χρονιά το «MasterChef» ο δημοφιλής διαγωνισμός μαγειρικής ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Star.

Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο κύκλο του «MasterChef» έχει αρχίσει. Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ετοιμάζουν τις ποδιές τους.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του αγαπημένου προγράμματος του Star στο Instagram, δημοσιεύθηκε την Παρασκευή (16/12) το πρώτο teaser trailer για τον φετινό διαγωνισμό με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Κοντιζά.

Στο απολαυστικό βίντεο, ο σεφ μιλάει στο τηλέφωνο μέσα από μια κουζίνα για τον ταραμά κι οι μάγειρες που τον πλαισιώνουν, αρχίζουν να αναλύουν συγχρονισμένα μια συνταγή. Το αυστηρό βλέμμα όμως του κριτή, τους «αναγκάζει» να επιστρέψουν στις θέσεις τους όταν εκείνοι προσπαθούν να του κάνουν «μάθημα» ταραμά.

«Για ποιον είναι ο ταραμάς; Έρχεται σύντομα…» γράφει στη λεζάντα η ανάρτηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση