Emily in Paris: Δείτε τα πρώτα επτά λεπτά της 3ης σεζόν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 18:09 Emily in Paris: Δείτε τα πρώτα επτά λεπτά της 3ης σεζόν

Η Emily in Paris επιστρέφει αύριο (21.12.2022) αλλά το Netflix φρόντισε να μας δώσει ένα… sneak peek!

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, η σειρά Emily in Paris θα βρίσκεται ξανά στο Netflix και οι θαυμαστές της Λίλι Κόλινς και της παρέας της θα έχουν την ευκαιρία θα απολαύσουν την 3η σεζόν.

Λίγο πριν «ανέβει» στην πλατφόρμα, το Netflix έδωσε μια πρώτη… γεύση από τη νέα σεζόν, ανεβάζοντας βίντεο με τα επτά πρώτα λεπτά του πρώτου επεισοδίου!

Μπορείτε να δείτε τα πρώτα επτά λεπτά του επεισοδίου στο Tudum.

Η νέα σεζόν της σειράς Emily in Paris «ανεβαίνει» στο Netflix έναν χρόνο μετά τη δεύτερη. Έχει ήδη ανανεωθεί και για 4η σεζόν!

Η δεύτερη σεζόν κυκλοφόρησε στις 22 Δεκεμβρίου 2021 και βρέθηκε απευθείας στο παγκόσμιο Top 10 του Netflix, κατακτώντας την κορυφή στις λίστες 94 χωρών με 107,6 εκατ. ώρες παρακολούθησης (22-26 Δεκεμβρίου 2021).

Ήταν η συνέχεια της επιτυχίας από την πρώτη σεζόν, που επίσης μπήκε κι αυτή στο παγκόσμιο Top 10, κάνοντας ξανά την εμφάνισή της στις λίστες σε 53 χώρες.

Λίγα λόγια για το Emily in Paris: Η Έμιλι από το Σικάγο, ένα φιλόδοξο στέλεχος μάρκετινγκ, βρίσκει ξαφνικά τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, όταν η εταιρεία της εξαγοράζει μια γαλλική γκλαμουράτη εταιρεία μάρκετινγκ, στην οποία αναλαμβάνει να εκσυγχρονίσει τη στρατηγική των social media.

Η ζωή της Έμιλι στο Παρίσι είναι γεμάτη με συναρπαστικές περιπέτειες και αναπάντεχες προκλήσεις, καθώς προσπαθεί ταυτόχρονα να κερδίσει τη συμπάθεια των συναδέλφων της, να κάνει φίλους και να ζήσει νέους έρωτες.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση