Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: 100 εκατ. δολάρια κόστισε στο Netflix η συμφωνία με το ζεύγος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 11:39 Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: 100 εκατ. δολάρια κόστισε στο Netflix η συμφωνία με το ζεύγος

Οι υπογραφές έπεσαν το 2020, λίγο αφότου και δούκας και δούκισσα του Σάσσεξ παραιτήθηκαν από τα καθήκοντά τους, ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες συμφωνίες του Netflix. Το πολυσυζητημένο και για πολλούς αμφιλεγόμενο τηλεοπτικό πρότζεκτ, έχει προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων, όσον αφορά το ζευγάρι που παραιτήθηκε από τα πριγκιπικά του καθήκοντα με το Ηνωμένο Βασίλειο να στέκεται εναντίον τους.

Όπως μεταφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ έχουν κλείσει μία πολυετή συμφωνία με τη συνδρομητική πλατφόρμα, καθώς μετά το «Megan & Harry» ετοιμάζουν ακόμη ένα πρότζεκτ.

Η συμφωνία των 100 εκατ. δολαρίων

Αν και δεν έχει εκδοθεί επίσημη δήλωση από το Netflix ή το πριγκιπικό ζεύγος, πολλά μέσα ενημέρωσης μετέφεραν την είδηση, ότι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αξίζει 100 εκατ. δολάρια, προκειμένου το Netflix να συνεχίσει να συνεργάζονται με την εταιρεία παραγωγής του Χάρι και της Μέγκαν, Archewell Productions, η οποία θα περιλαμβάνει ντοκιμαντέρ, ταινίες μεγάλου μήκους, σενάρια και παιδικά προγράμματα.

Το «Harry & Meghan»

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Harry & Meghan» (Χάρι και Μέγκαν) παρουσιάζει την άλλη πλευρά του νομίσματος, την αθέατη, την απόκρυφη, εκείνη που ο πλανήτης ολόκληρος αγνοεί, σύμφωνα με τους Σάσσεξ. Ο κύκλος των έξι επεισοδίων της ζωής της Μαρκλ και του μικρότερου γιου της αείμνηστης Νταϊάνα, αφορά στις δυσκολίες που πέρασαν, ως επίσημα μέλη της βασιλικής οικογένειας και γίνονται αποκαλύψεις σχετικά με την «ιεραρχία της βασιλικής οικογένειας», υπονοώντας ότι «άνθρωποι του παλατιού διέρρευσαν ιστορίες για αυτούς».

Δείτε το τρέιλερ

Οι τηλεθεατές της σειράς μπαίνουν εντός του οίκου των Σάσσεξ και για πρώτη φορά ακούγονται τα δεινά του ζευγαριού, που παρά τις αυτοκτονικές τάσεις της Μέγκαν, αμφότεροι διαφυλάσσουν, ως κόρη οφθαλμού, τους τίτλους τους.

Η σειρά αφηγείται την προσωπική ιστορία αγάπης των δύο «ανταρτών» με φόντο το Μπάκινγκχαμ και όσα ακούγονται πρόκειται να θεωρηθούν, ως ιδιαίτερα επιζήμια για τον Οίκο των Ουίνδσορ. Επιπλέον, επικεντρώνεται και στον τρόπο με τον οποίο το παλάτι χειρίζεται τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ οι Σάσσεξ εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους, πως κανείς δεν τους προστάτευσε, όταν γινόντουσαν η «βορρά» των παπαράτσι.

Η παραγωγή συνδυάζει τις εξομολογήσεις του ζεύγους με συνεντεύξεις από φίλους τους και από ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά τους, κατά την περίοδο που εκτυλίχθηκαν τα δυσμενή για την ψυχική τους υγεία, γεγονότα.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση