Ο Άκης Πετρετζίκης επιστρέφει στο MasterChef (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 16:51 Ο Άκης Πετρετζίκης επιστρέφει στο MasterChef (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγες ημέρες έμειναν για την πρεμιέρα του νέου κύκλου του MasterChef, με την παραγωγή του διαγωνισμού μαγειρικής να έχει ετοιμάσει πολλές και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.

Το MasterChef συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από την συχνότητα του MEGA το 2010. Στο τέλος του πρώτου κύκλου, μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος έγινε ο πρώτος Έλληνας MasterChef. Η πορεία της καριέρας του στην συνέχεια ήταν σαρωτική, με τεράστιες επιτυχίες τόσο στην τηλεόραση όσο και στο χώρο της εστίασης.

Φέτος, 12 χρόνια αργότερα, ο Άκης Πετρετζίκης επιστρέφει στο διαγωνισμό μαγειρικής που τον ανέδειξε. Σύμφωνα με την εκπομπή του ΜEGA, «Πάμε Δανάη!», ο σεφ θα κάνει την εμφάνισή του ως guest σε κάποιο από τα επεισόδια του νέου κύκλου, ο οποίος θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για μία μεγάλη επιστροφή που ήταν στα σκαριά εδώ και χρόνια και φέτος γίνεται πραγματικότητα. Ο Άκης Πετρετζίκης διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους τρεις κριτές του διαγωνισμού, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Πηγή: ΜEGA

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση