Wednesday: Ανακοινώθηκε επίσημα η 2η σεζόν και έρχεται στο Netflix

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 10:39 Wednesday: Ανακοινώθηκε επίσημα η 2η σεζόν και έρχεται στο Netflix

Η αγαπημένη σειρά του Netflix, Wednesday θα επιστρέψει με 2η σεζόν, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της συνδρομητικής υπηρεσίας.

Το Netflix ανακοίνωσε πως η επιτυχημένη σειρά Wednesday θα συνεχιστεί με 2η σεζόν που θα προβληθεί κανονικά μέσα από τη συχνότητα της πλατφόρμας, δίνοντας ένα τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο τον τελευταίο καιρό.

Η ανακοίνωση από τη συνδρομητική υπηρεσία έγινε με έναν πρωτότυπο τρόπο, καθώς σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, φαίνονται γνωστά πλάνα από τη σειρά και η Jenna Ortega που ενσαρκώνει την Wednesday, ακούγεται να λέει:

"Τις τελευταίες εβδομάδες με κυνήγησαν, με στοίχειωσαν και με μιμήθηκαν εκατομμύρια φορές στα social media. Ήταν το απόλυτο ξεκάθαρο βασανιστήριο. Ευχαριστώ", λέει η Jenna Ortega, ενώ στο βάθος ακούγεται και το γνωστό τραγούδι της Lady Gaga, Bloody Mary που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους θαυμαστές της σειράς.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση