MasterChef 2023: Παλιοί παίκτες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν μία θέση στo διαγωνισμό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 14:01 MasterChef 2023: Παλιοί παίκτες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν μία θέση στo διαγωνισμό

Γεμάτος εκπλήξεις ο νέος κύκλος του μαγειρικού παιχνιδιού.

Από το φετινό MasterChef δεν θα λείψουν οι ανατροπές. Ο μαγειρικός διαγωνισμός κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Breakfast@Star, εκτός από τους νέους παίκτες, οι παλιοί θα προσπαθήσουν και αυτοί να μπουν στο παιχνίδι ξανά.

«Έχουμε δύο νέα πράγματα, τις λευκές ποδιές και τις μαύρες. Όσοι διαγωνιζόμενοι πάρουν τη λευκή ποδιά από τη δοκιμασία, περνάνε κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef. Όμως, η μεγάλη ανατροπή είναι η λέξη που θα πω τώρα. Οι εισβολείς», είπε αρχικά δημοσιογράφος της εκπομπής. 

Στη συνέχεια, εξήγησε πως με κάποιον τρόπο, οι παλιοί παίκτες του διαγωνισμού θα προσπαθήσουν να βρεθούν ξανά στην κουζίνα του MasterChef.

«Θα έχουμε παλιούς παίκτες, οι οποίοι με κάποιον τρόπο, με κάποιο τέχνασμα, θα προσπαθήσουν να διεισδύσουν στο σπίτι και να διεκδικήσουν ξανά μια θέση στο παιχνίδι», αναφέρει.

Όπως είπε στη συνέχεια, οι παίκτες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την πολυπόθητη θέση με κάποιο... τέχνασμα, ενώ τόνισε πως μια τέτοια εισβολή μπορεί να αλλάξει τη ροή και τη στρατηγική ολόκληρου του παιχνιδιού.

«Δεν υπάρχουν γκεστ. Υπάρχουν εισβολείς. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Ένας εισβολέας μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες, τις κλίκες, τις παρέες και τον θαυμασμό ακόμα, που δείχνει ο ένας παίκτης στον άλλο μέσα σε δευτερόλεπτα», καταλήγει ο δημοσιογράφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση