Masterchef 7: "Εισβάλλουν" παλιοί παίκτες - Όλες οι αλλαγές του νέου κύκλου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 16:52 Masterchef 7: "Εισβάλλουν" παλιοί παίκτες - Όλες οι αλλαγές του νέου κύκλου

"Αέρας" ανανέωσης στο Masterchef 7, το οποίο κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες. Τι αλλάζει φέτος. Τι λένε οι τρεις κριτές για τις εκπλήξεις που θα δούμε.

Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 21:00 ο έβδομος κύκλος του MasterChef στο Star και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούμε για ακόμη μια σεζόν τους επίδοξους σεφ αλλά και τους ανανεωμένους τρεις κριτές του ριάλιτι, Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη.

Το Masterchef 7 θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και πολλές αλλαγές, οι οποίες θα ανανεώσουν το concept του μαγειρικού ριάλιτι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "Super Katerina", οι βασικότερες αλλαγές που θα δούμε θα είναι οι εξής:

  • Μειώνονται οι οντισιόν: Θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, θα δούμε πέντε επεισόδια (δηλαδή δύο εβδομάδες) και οι παίκτες θα μπουν στο σπίτι 30 Ιανουαρίου.
  • Αλλάζει η διαδικαδία του Bootcamp: Θα είναι πολύ λιγότερες οι μαύρες ποδιές, αυτές που έπαιρναν οι παίκτες και είχαν μια δεύτερη ευκαιρία να μπουν στο σπίτι.
  • Μπαίνουν νωρίτερα στο σπίτι: Οι παίκτες που θα περάσουν και θα πάρουν λευκή ποδιά, μπαίνουν κατεευθείαν στο σπίτι.
  • Παλιοί παίκτες διεκδικούν τον τίτλο του MasterChef: Έχει γίνει κρούση σε παίκτες των προηγούμενων κύκλων, οι οποίοι είχαν φτάσει κοντά στον τελικό, αλλά όχι σε νικητές.
  • Παλιοί παίκτες διώχνουν τους νέους παίκτες: Θα υπάρχει ένας νέος παίκτης μέσα στο σπίτι, ο οποίος θα χάσει τη θέση του από έναν παλιό παίκτη, έπειτα από προσωπική μονομαχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση