Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 13:52 Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star θα δούμε τις δύο ομάδες να παλεύουν για την πολυπόθητη ασυλία.

Το βράδυ της Τρίτης, οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα μπουν με πείσμα στον στίβο μάχης του «Survivor All Star» και θα διεκδικήσουν τη νίκη καθώς την χρειάζονται πολύ. Οι πρώτοι θέλουν να κερδίσουν για να μην αναγκαστούν να ψηφίσουν έναν ακόμη παίκτη τους, ενώ οι Μπλε θέλουν να οδηγηθούν ως απλοί παρατηρητές στο συμβούλιο του νησιού.

Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, το αγώνισμα είναι απαιτητικό και όλοι οι Survivors παθιάζονται. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, οι Διάσημοι θα καταφέρουν να «σπάσουν» το σερί νικών των Μαχητών φτάνοντας ευκολότερα στον τελικό στόχο. Αν και η Κατερίνα Δαλάκα δεν θα παίξει, αφού έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και θα παραμείνει για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει, οι Κόκκινοι είναι έτοιμοι για όλα.

Η ομάδα των Μπλε, λοιπόν, θα πρέπει να ψηφίσει τον πιο αδύναμο παίκτη τους και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Στο «Πρωινό Μας», στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Τρίτης, ο Νίκος Παρτσώλης άφησε να εννοηθεί ότι θα δούμε γυναίκα να παίρνει τη θέση της τέταρτης υποψήφιας. Ακόμη, βέβαια, δεν επιβεβαιώνεται κάτι.

Στο αποψινό επεισόδιο, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Στάθης Σχίζας φαίνεται ότι έχουν γίνει υποομάδα. Ο Σπύρος, στο τρέιλερ, μιλά για υποκρισία ενώ ο Μπάρτζης συμπληρώνει ότι θεωρεί ότι ψήφισαν τον Σπύρο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ελένη Χαμπέρη και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Οι πρώτοι κατηγορούν τις δεύτερες ότι είναι κλίκα και οι εντάσεις πρωταγωνιστούν.

Η Ευρυδίκη, στο ίδιο βίντεο και μιλώντας στην κάμερα, λέει ότι «δεν φοβάται να έρθει αντιμέτωπη με κανέναν παίκτη». Ο Σπύρος, στο συμβούλιο, ρίχνει τα βέλη του στη Σταυρούλα και κάνει λόγο ότι άλλαξε τη ψήφο της με την παίκτρια να αντιδρά έντονα.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση