Survivor Spoiler: Τεράστια έκπληξη - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 10:30 Survivor Spoiler: Τεράστια έκπληξη - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Επιστρέφει το Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης, όπου ένας παίκτης θα "χαιρετήσει" τον Άγιο Δομίνικο. Ποιος αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο.

Μεγάλες θα είναι οι ανατροπές στο νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (18/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στο τελευταίο επεισόδιο οι παίκτες των δύο ομάδων ρίχτηκαν για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, στον στίβο μάχης.

Survivor All Star: Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα ασυλίας

Στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν έναν δυνατό αγώνα ανάμεσα στις αντίπαλες ομάδες του Survivor All Star.

Νικητές του τρίτου αγώνα ασυλίας ήταν οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα.

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η Κόκκινη ομάδα κέρδισε την τρίτη ασυλία της εβδομάδας στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο. Έτσι, οι Μπλε έπρεπε να βγάλουν στον "τάκο" έναν συμπαίκτη τους.

Μετά την ψηφοφορία των Κόκκινων, νέα υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Καρολίνα Καλύβα.

Έτσι, η Καρολίνα Καλύβα, η Κώστας Παπαδόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Σπύρος Μαρτίκας αναδείχτηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας.

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε (18/1)

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, στο επεισόδιο της Τετάρτης (18/01) αναμένεται να αποχωρήσει η Καρολίνα Καλύβα.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, πρόκειται για μια μεγάλη έκπληξη, καθώς η νεαρή θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τετάρτης (18/01)

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση