The Last of Us: «Σαρώνει» η νέα σειρά - Αποθεώνεται από κριτικούς και θαυμαστές

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 13:51 The Last of Us: «Σαρώνει» η νέα σειρά - Αποθεώνεται από κριτικούς και θαυμαστές

Η σειρά ξεπέρασε ακόμα και το NFL στις Ηνωμένες Πολιτείες και έγινε η πρώτη τάση στο Twitter.

Το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «The Last of Us» δόθηκε στη δημοσιότητα και οι αντιδράσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Το βιντεοπαιχνίδι που είχε κατακτήσει όλο το κόσμο με πάνω 17.000.000 πωλήσεις και είχε κερδίσει πολύ θετικά σχόλια για τη συγκλονιστική ιστορία του, μετατράπηκε σε μια πανάκριβη σειρά, καθώς το κάθε επεισόδιο στοιχίζει 10 εκ. δολάρια, με ζόμπι και μια ιδιαίτερη ιστορία πατρικής αγάπης. 

Η τηλεοπτική σειρά έγινε αμέσως κεντρικό θέμα συζήτησης στα social media με το πλήθος να θαυμάζει τους ηθοποιούς και την πλοκή. Μάλιστα ξεπέρασε ακόμα και το NFL στις Ηνωμένες Πολιτείες και έγινε η πρώτη τάση στο Twitter.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο τηλεθεατές με εγκωμιαστικά σχόλια, έδειξαν την καλή εντύπωση που τους άφησε το πρώτο επεισόδιο, αφού έσπευσαν να το βαθμολογήσουν θετικά σε ιστοσελίδες, όπως το IMDB και το Rotten Tomatoes. Πιο συγκεκριμένα στο IMDB βαθμολογήθηκε με 9,7, όσο και στο Rotten Tomatoes, με μέσο όρο για τη βαθμολογία του κοινού να φτάνει στο 96%.

Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση