Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες που μπαίνουν την Κυριακή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 16:49 Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες που μπαίνουν την Κυριακή

Τρία νέα πρόσωπα "εισβάλλουν" στο Survivor All Star την ερχόμενη Κυριακή (22/01). Ποιες χρονιές τους είχαμε δει. Τι λένε οι πληροφορίες του NEWS 24/7.

Εκπλήξεις επιφυλάσσει η Acun Medya στους τηλεθεατές του Survivor All Star, αλλά και στους παίκτες που βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και διεκδικούν τη μεγάλη νίκη.

Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ σκοπεύει να βάλει νέους παίκτες στο παιχνίδι το αμέσως επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή (22/01).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη για την εκπομπή "Πρωινό μας", στο καινούργιο επεισόδιο αναμένεται να δούμε την είσοδο τριών νέων παικτών.

Συγκεκριμένα, στο ριάλιτι θα μπει ο Γιώργος Κόρομι από το Survivor 2021 που θα πάει στους Διάσημους, τον Κρις Σταμούλη από το Survivor 2021 που θα πάει στους Μαχητές και τη Ρία Κολοβού, που την είδαμε στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία το 2019, η οποία θα πάει, επίσης, στους Μαχητές.

Υπενθυμίζετια πως την είσοδο του Γιώργου Κορόμι είχε προαναγγείλει το NEWS 24/7 πριν από λίγες μέρες, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα "εισβάλει" στο παιχνίδι και η Χριστίνα Κεφαλά, επίσης, από το Survivor 2021.

Οι πηγές του NEWS 24/7 αναφέρουν πως η παίκτρια ταξίδεψε χθες, Τετάρτη (18/01), για τον Άγιο Δομίνικο και η εμφάνισή της στο ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να γίνει σε περίπου 15 μέρες από τώρα.

Survivor All Star: Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής "Πρωινό μας"

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση