Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 14:20 Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ποια ομάδα θα χάσει την δεύτερη ασυλία στο Survivor All Star και ποιος παίκτης θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση στο επεισόδιο της Δευτέρας (23/01).

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει απόψε, Δευτέρα (23/01), το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, μετά από το χθεσινό σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Η πρώτη ψηφοφορία του νησιού έφερε ως πρώτο υποψήφιο τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος φαίνεται πληγωμένος από την απόφαση της ομάδας του. Δεν υπάρχουν όμως περιθώρια για γκρίνιες αφού ξεκινά ο δεύτερος αγώνας ασυλίας και σε περίπτωση ήττας οι Μπλε θα πρέπει να βγάλουν δύο ακόμα υποψήφιους.

Οι Κόκκινοι θέλουν τη νίκη για να μη μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας και μιας υποψηφιότητας. Το πάθος των δύο ομάδων φαίνεται και στον στίβο μάχης όπου το σκορ πηγαίνει πόντο πόντο, μια σκληρή αναμέτρηση που κόβει την ανάσα.

Στις καλύβες βασικό θέμα συζήτησης δεν είναι άλλο από τις εξορμήσεις στη ζούγκλα της τετράδας Σάκη, Μάριου, Μαριαλένας, Καρολίνας που απασχολούν τις συζητήσεις των δυο ομάδων. Η τιμωρία φαίνεται να ανησυχεί κάποιους από αυτούς, για κάποιους άλλους όμως είναι ασήμαντη μπροστά στον… έρωτα.

Στο Συμβούλιο του Νησιού νέα θέματα ανοίγουν… Πόσοι υποψήφιοι θα βγουν στο τέλος της ψηφοφορίας;

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Το βράδυ της Κυριακής είδαμε την Κόκκινη ομάδα να κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, με αποτέλεσμα οι Μπλε να ψηφίζουν και να βγάζουν στον "τάκο" τον Τάκη Καραγκούνια που είναι ο πρώτος υποψήφιος.

Απόψε, όμως, θα δούμε το αντίστροφο, με τους Μπλε να κερδίζουν το αγώνισμα και τους Κόκκινους να ψηφίζουν.

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Κόκκινοι θα κληθούν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους, λόγω της ήττας του. Σε δεινή θέση, ως δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, θα έρθει ο Σπύρος Μαρτίκας.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο Σπύρος Μαρτίκας θα είναι υποψήφιος μέσα από την κάλπη. Πώς θα αντιδράσει, άραγε;

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Δευτέρας (23/01)

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση