Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν την τρίτη ασυλία - Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 11:30 Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν την τρίτη ασυλία - Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποια ομάδα θα πάρει την τρίτη ασυλία του Survivor All Star και ποια θα πρέπει να οδηγηθεί στην κάλπη. Τέσσερις συνολικά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ποιοι είναι.

Με ένα νέο συναρπαστικο επεισόδιο επιστρέφει απόψε, Τρίτη (23/01), το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ και οι παίκτες είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, αλλά και να διατηρήσουν τη θέση τους μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, όπου κυριάρχησαν οι εντάσεις και οι καβγάδες των παικτών για υποκρισία, "θέατρο" και στρατηγικές, αναδείχθηκε ένας ακόμη υποψήφιος προς αποχώρηση, που αυτή τη φορά ήταν από την ομάδα των Διασήμων, οι οποίοι έχασαν τη δεύτερη ασυλία: ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία

Στο αποψινό επεισόδιο, οι δύο ομάδες "ρίχνονται" στη μάχη για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, από την οποία θα προκύψουν στη συνέχεια και οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, απόψε κερδίζουν οι Κόκκινοι και, έτσι, οι Μπλε θα αναγκαστούν να ψηφίσουν δύο ακόμα συμπαίκτες τους στο συμβούλιο του νησιού.

Surivor Spoiler: Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Με μεγάλη απογοήτευση, οι Μαχητές θα οδηγηθούν στην κάλπη, ώστε να αναδείξουν άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, οι ψήφοι θα δείξουν την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα (το όνομα της οποίας εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τον Μάριο Πριάμο) και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση