To Netflix τρολάρει τα... γαλλικά του Δημητρακόπουλου - Απίθανο βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 11:02 To Netflix τρολάρει τα... γαλλικά του Δημητρακόπουλου - Απίθανο βίντεο

Ένα χιουμοριστικό βίντεο πόσταρε το Netflix Greece στα social media, με «θύμα» τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Η δημοφιλής πλατφόρμα... τρόλαρε των γνωστό δικηγόρο, καθώς δημοσίευσε βίντεο με στιγμιότυπο από τη σειρά «Emily in Paris».

Στη συγκεκριμένη σκηνή παρουσιάζεται ένα μάθημα γαλλικών που κάνει η πρωταγωνίστρια της σειράς, προκειμένου να μάθει τη γλώσσα.

Όλοι οι μαθητές και η Έμιλι επαναλαμβάνουν τις φράσεις που λέει η καθηγήτριά τους. Όμως το Netflix επεξεργάστηκε το βίντεο, και μαζί με τη φωνή τους ακούγεται ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, να επαναλαμβάνει τη φράση «Ζαμέ Κορωπί».

Τα γαλλικά του Δημητρακόπουλου που προκάλεσαν... χαμό

Υπενθυμίζεται ότι αντιδράσεις είχε προκαλέσει ο τρόπος που έκανε τις δηλώσεις του στα γαλλικά στους δημοσιογράφους, έξω από το δικαστικό μέγαρο των Βρυξελλών, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022.

«Η Εύα Καϊλή δεν υπήρξε ποτέ διεφθαρμένη», δήλωσε χαρακτηριστικά με τη γαλλική λέξη «corrompue», που σημαίνει διεφθαρμένη, να ακουστεί ως «Κορωπί».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση