Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 13:43 Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας

Κόκκινοι και Μπλε διεκδικούν απόψε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας για το φετινό Survivor All Star. Ποιοι θα το κερδίσουν. Πότε θα δούμε την αποχώρηση.

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης (01/02) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, με τους παίκτες των δύο ομάδων να είναι "μουδιασμένοι" και σοκαρισμένοι από τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό συγκλονιστικό επεισόδιο, έγινε γνωστό πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα χρησιμοποιούσαν κινητό στη ζούγκλα κατά παράβαση των κανονισμών, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το παιχνίδι με απόφαση της παραγωγής.

"Το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Όταν υπάρχουν κάποιες συμφωνίες, πρέπει να τηρούνται κιόλας" αναφέρει ο Νίκος Μπάρτζης στο trailer που είδε το "φως" της δημοσιότητας.

"Τεράστιο θράσος" λέει η Στέλλα Ανδρεάδου για τις δύο κοπέλες, ενώ η Μελίνα Μεταξά σημειώνει με απογοήτευση: "Παίζαμε εμείς με τα ψυχολογικά όλα μαζεμένα". "Γιατί ρε κορίτσια, γιατί; Άξιζε τελικά για μια τρέλα της στιγμής;" διερωτάται ο Ηλίας Μπόγδανος.

Οι παίκτες των δύο ομάδων μαζεύουν τα κομμάτια τους σήμερα, μετά από το σοκ που έχουν υποστεί, και "ρίχνονται" στη μάχη για τον πρώτο αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας για φέτος.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τετάρτης (01/02)

Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, η ομάδα που θα κερδίσει απόψε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας είναι των Κόκκινων.

Η αναμέτρηση θα λήξει με σκορ 10 - 2, για άλλη μια φορά, ενώ το έπαθλο των νικητών θα αφορά tweets που θα δουν οι παίκτες

Survivor All Star: Την Πέμπτη (02/02) η αποχώρηση

Σημειώνεται πως η παραγωγή του ΣΚΑΙ έχει αλλάξει τον προγραμματισμό της προβολής του Survivor All Star, προσθέτοντας ακόμη μία μέρα μετάδοσης.

Έτσι, θα παρακολουθούμε το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21.00 στον ΣΚΑΙ.

Επομένως, η αποχώρηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (02/02). Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τέσσερις και είναι οι εξής: Κρις Σταμούλη, την Εύη Σαλταφερίδου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ρία Κολοβού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση