Survivor Spoiler: Διακόπτεται ο αγώνας - Άλλη ομάδα κερδίζει και άλλη πάει στο έπαθλο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 13:55 Survivor Spoiler: Διακόπτεται ο αγώνας - Άλλη ομάδα κερδίζει και άλλη πάει στο έπαθλο

Μια μεγάλη ανατροπή που δεν έχει ξανασυμβεί θα παρακολουθήσουμε απόψε στο Survivor All Star. Γιατί δεν θα ολοκληρωθεί το αγώνισμα.

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης στις οθόνες μας με τον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας, αλλά και την αποχώρηση της εβδομάδας.

Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτά που θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο δεν έχουν συμβεί ποτέ ξανά στο ριάλιτι.

 

Αρχικά, όπως αποκάλυψε στο Πρωινό μας ο Νίκος Παρτσώλης: «Δεν θα ολοκληρωθεί το αγώνισμα. Ο λόγος είναι ότι θα υπάρξουν μικροτραυματισμοί σε όλους τους παίκτες. Δεν θα ολοκληρωθεί, λοιπόν, ο αγώνας στο 10».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε την ανατροπή της βραδιάς. «Άλλος κερδίζει και άλλος πάει στο έπαθλο. Κάποια ομάδα φτάνει σε συγκεκριμένο σκορ όπου λήγει ο αγώνας και δεν θα είναι αυτή που θα πάει στο έπαθλο. Και εκεί, όταν πάει στο έπαθλο, θα υπάρξει ακόμα μια ανατροπή που δεν μπορώ να σας πω με τίποτα».

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τέσσερις και είναι οι εξής: Κρις Σταμούλη, Εύη Σαλταφερίδου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ρία Κολοβού.

Ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Η αποχώρηση δεν αφορά μόνο τη σημερινή μέρα, αλλά κάθε Πέμπτη όπου θα μαθαίνουμε ποιος παίκτης αποχωρεί.

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο γνωστός σε όλους Μισθοφόρος ή Πειρατής.

Πρόκειται για μεγάλη ανατροπή, καθώς πολλοί θα περιμέναν πως η Ρία Κολοβού θα έφευγε επειδή αποτελεί πιο καινούργια προσθήκη, ενώ ο Μισθοφόρος είναι γνωστός από το πρώτο Survivor.

Survivor: Δείτε το trailer της Πέμπτης (02/02)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση